Remodelació del camp de Beisbol

L’Hospitalet convertirà l’actual camp de beisbol en un nou equipament pioner a Europa

L’actual camp de beisbol de la ciutat de L’Hospitalet es convertirà en un espai on poder practicar beisbol, softbol i futbol americà. Aquest són esports arrelats a la ciutat i amb unes entitats amb èxits esportius però que malauradament no disposen d’unes instal·lacions en condicions per a la pràctica esportiva.

El projecte és pioner a Europa perquè un únic equipament incorporarà la pràctica d’aquests tres esports en un mateix espai, amb un camp destinat a cadascun d’ells en una àrea oberta i sense separacions entre els camps. Actualment només hi ha instal·lacions amb aquestes característiques al Japó i als Estats Units.

Aquesta aposta no només se centra en la remodelació del camp, sinó que vol convertir l’espai en un equipament que doni resposta a les entitats i que consolidi la Feixa Llarga com una gran zona esportiva de la ciutat i que alhora sigui un reclam més de turisme esportiu.
Es calcula que en un any podrien començar les obres. Es preveu un pressupost de 2 milions d’euros per portar a terme la remodelació.

L’Hospitalet, Destinació de Turisme Esportiu

La ciutat de L’Hospitalet és, des de 2015, Destinació de Turisme Esportiu (DTE). L’Agència Catalana de Turisme certifica amb aquest segell aquelles destinacions de Catalunya que disposen d’infraestructures i serveis d’alta qualitat per a la pràctica de l’esport. L’Hospitalet és la primera població del Barcelonès en obtenir aquest certificat en la modalitat de multiesports.

Aquest certificat s’adreça a una demanda molt concreta però d’alta qualitat: esportistes d’alta competició, turistes que centren les vacances en l’esport o que practiquen esport durant les seves estades i públic de grans esdeveniments esportius. D’aquesta manera, el nou projecte Feixa Llarga pretén contribuir a la promoció de L’Hospitalet com a Destinació de Turisme Esportiu.