El CE L’Hospitalet, eliminat de la promoció d’ascens

El conjunt de Xavi Molist cau al camp del Náxara per 3-0

El CE L’Hospitalet haurà d’estar un any més a la 3a Divisió. El somni de l’ascens s’ha esvaït en la primera eliminatòria, davant d’un Náxara que ha estat molt més efectiu que els hospitalencs.

Lluny queda ja el partit d’anada, en el qual segurament l’Hospi va merèixer alguna cosa més. A la tornada, un estadi de La Salera ple de gom a gom ha estat clau per a un Náxara que sí que ha trobat porteria amb facilitat.

Els gols, a més, han estat d’aquells que s’anomenen psicològics. El primer, fregant el descans, i el segon, poc després de sortir dels vestidors. Tamayo i Miguel Martínez han estat els botxins d’un Hospi que, quasi sense adonar-se, perdia 2-0 al minut 50 de partit.

El 3-0, ja quan el partit fregava el final, ha estat la cirereta del pastís per als locals, que han pogut celebrar la merescuda classificació. Per a l’Hospi, per contra, ha estat una autèntica gerra d’aigua freda.

El marcador final ha condemnat l’Hospi un any més a la 3a Divisió. Una temporada irregular, en la qual el CE L’Hospitalet no ha acabat de donar mai la sensació de creure’s que realment podia pujar de categoria. La tercera posició a la lliga regular, quan probablement es podia aspirar a més, era una advertència que el partit a La Salera ha acabat de confirmar.