L’Estadi Municipal Futbol L’Hospitalet acull la celebració del 25 aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona 92’

Unes 800 persones van poder gaudir de la festa de commemoració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics de 1992 que es va realitzar el passat 18 de juliol a l’Estadi Municipal Futbol L’Hospitalet. Els visitants varen gaudir de diverses activitats entre les que destacaven les actuacions o les activitats esportives.

L’acte, que va començar a les 18h, va comptar amb l’actuació de l’Escola Municipal de Música – Centre de les Arts, una masterclass d’activitats dirigides a càrrec dels Poliesportius Municipals L’Hospitalet amb la música que sonava l’any 1992, l’actuació del grup Deseisaocho la Banda i el descobriment d’un mural artístic commemoratiu realitzat per Contorno Urbano.

El club de Beisbol i de Softbol Hércules L’Hospitalet va tenir un paper molt important a l’esdeveniment col·laborant en la dinamització de les diferents activitats de Beisbol. Diversos membres de l’equip, que van participar als Jocs Olímpics del 1992, varen acompanyar als assistents durant aquestes activitats. A més, es va realitzar una exposició sobre els 75 anys d’història de l’entitat.

Durant  tota la tarda els assistents varen gaudir de diverses activitats organitzades per entitats esportives de la ciutat com el Club Gimnàstica Artística L’H, el Club de Tennis Taula L’H, el Club Voleibol L’H Sud i el Consell Esportiu de L’Hospitalet. A la festa varen assistir molts dels 8.000 voluntaris de la ciutat que van participar en la organització dels Jocs Olímpics.

L’Hospitalet, subseu olímpica

L’any 1992, la ciutat es va convertir en subseu de les Olimpíades organitzant la competició de Beisbol. L’Estadi Municipal Futbol L’Hospitalet va acollir partits de les seleccions que van participar en aquesta disciplina esportiva, entre les quals van destacar les de Cuba, Xina Taipei, Estats Units, Itàlia, Japó, Puerto Rico, República Dominicana i Espanya.

L’any 1999 es va reformar l’estadi, convertint-lo en l’actual Estadi Municipal Futbol L’Hospitalet, on actualment hi juga l’equip de la ciutat, el Centre d’Esports L’Hospitalet.