Cristian Alonso torna al CE L'Hospitalet

Cristian Alonso torna al CE L’Hospitalet

Si fa uns mesos va tornar Cristian Gómez, ara és el torn d’un altre dels jugadors formats a la pedrera riberenca i que més bons records va deixar a l’afició, Cristian Alfonso. El migcampista, que ja feia setmanes que entrenava amb l’equip, ha arribat a un acord amb l’entitat per sumar-se fins al final de temporada.

Alfonso va ser un dels jugadors estrella de l’Hospi, donant grans moments a l’afició riberenca. En la seva primera etapa va jugar en l’equip tres temporades, en les quals va jugar 88 partits i va anotar 21 gols. La seva qualitat va cridar l’atenció de l’Espanyol que el va fer arribar a Primera. Al conjunt blanc i blau no va acabar de quallar i va anar cedit a l’Alarcón i el Girona per jugar a Segona Divisió. La temporada 2015-16 va tornar al Centre d’Esports L’Hospitalet per marxar al Lleida Esportiu l’any següent, on només va estar una temporada, sent baixa l’estiu passat. Ara, després d’uns mesos sense equip i entrenant des de fa setmanes amb l’equip de Xavi Molist, obre una nova aventura amb l’Hospi.

Quant a les sortides del club, a la baixa d’Edipo Rodríguez se li suma la de Kilian Villaverde, que posa rumb al Granollers en la recerca de més minuts. Aquesta baixa només permetria la incorporació d’un altre jugador Sub-23, quelcom que des del club han descartat, ja que es busca un jugador amb més experiència.

Font: www.digital-h.cat