INSTAL·LACIONS


El camp de futbol central de 102 per 68 metres disposa de 6.294 localitats, les quals 3.015, inclosa la tribuna, són situades sota una imponent coberta, al costat de cinc cabines de premsa, amb una immillorable visió del terreny per als mitjans de comunicació que informen dels partits.
El centre neuràlgic de la instal·lació és a la primera planta on hi han situades les oficines del Servei d’Esports (direcció) i les del CE L’Hospitalet, 17 vestidors, servei d’infermeria, dos espais polivalents de 250 metres quadrats i 300 metres quadrats i una sala de premsa.
Tocant al terreny central es troba el Camp de futbol A7, de 60 metres de llarg x 40 d’ample. Equipament obert a l’esport de base i als equips de la ciutat.
L’Estadi Municipal Futbol L’Hospitalet es troba integrat a l’espai esportiu “Feixa Llarga”, a on comparteix lloc amb el Camp Municipal Beisbol i el Camp Municipal Rugby.
En un futur pròxim, a l’esmentada zona esportiva es farà una important remodelació de l’actual Camp Municipal Beisbol per convertir-lo en un equipament pioner a Europa on es pugui practicar beisbol, softbol i futbol americà.
Tots ells són esports arrelats actualment a la ciutat, amb unes entitats amb èxits esportius.
La nova proposta municipal ho converteix en un reclam més de turisme esportiu, referent a Europa, i consolida la Feixa Llarga com a gran zona esportiva a la ciutat.

CAMPS DE FUTBOL

Camp de Futbol 11 amb gespa artificial, 102m x 64m, 6294 localitats.
Seu del CE L’Hospitalet, equip de la ciutat, que competeix a la Tercera Divisió Nacional.
Camp de Futbol 7, amb gespa artificial, 60m x 40m. Equipament obert a l’esport de base i als equips de futbol de la ciutat.

ÀREA TÈCNICA

Centre neuràlgic de la instal·lació. Situada a la primera planta, allà es troben les oficines de la direcció del servei d’esports de la ciutat, i també les oficines del CE L’Hospitalet.

VESTUARIS

17 vestuaris (12 per als jugadors i 5 per als àrbitres), que compten amb servei d’infermeria i una sala de fisioteràpia.

SALA DE PREMSA / ESPAIS POLIVALENTS

La nostra àrea de premsa inclou 6 cabines que estàn a disposició de la premsa esportiva. Es situen a la zona de grades, on es pot trobar un espai VIP i una llotja.

Disposem de sales polivalents de 250 m2 i de 300 m2, especialment adequades per al lloguer d’espais per a esdeveniments esportius o conferències.