60 anys del CE L’Hospitalet

Aquest any s’ha celebrat el 60º aniversari del CE L’Hospitalet, com resa ja en els carnets de soci de la temporada 2017-2018, temporada en la qual esperem que l’Estadi Municipal Futbol L’Hospitalet aculli de nou jornades inoblidables, plenes de victòries i bon joc.

En la memòria de tots es troba la data del 7 de Juliol de 1957, dia en què els tres clubs de futbol de la ciutat, UD Hospitalet, CD Santa Eulàlia i CF Hèrcules Hospitalet, van fundar, al cinema Victoria, el Centre Esportiu L’Hospitalet.

El president del club, Santi Ballesté, va recordar que en aquests 60 anys “l’Hospi ha tingut una destacada trajectòria, reconeguda en el futbol català i espanyol, aconseguint fites tan importants en la nostra història com els tres anys en Segona Divisió ‘A’, i més recentment, el títol de campió de Segona ‘B’ o els 4 play off d’ascens a la divisió de plata del futbol espanyol”.

En aquest 60º aniversari, Ballesté també va dirigir la seva mirada cap al futur, en el qual, després de superar una delicada situació l’any passat, assegura es podrà començar a veure el futur d’una altra manera, amb esperança.

Els reptes que es plantegen el president i la seva junta directiva es dirigeixen fonamentalment a la confecció d’un bon equip per a la temporada que just ara comença. Va afegir que “els nostres tècnics i director esportiu estan treballant per aconseguir-ho, i els agraeixo l’esforç que estan realitzant per poder aconseguir un equip il·lusionant que pugui lluitar per aconseguir l’ascens”.

El futbol base i el futbol femení han de ser també un puntal de l’entitat per als propers anys. “Necessitem arribar com més a dalt millor, podent nodrir al primer equip amb jugadors de la nostra pedrera”. Pel que fa al futbol femení, “aquest any ja comencem amb un projecte molt ambiciós per a aquesta secció”.

En l’àmbit social, Ballesté va reconèixer que es troben majors dificultats. El president va afegir: “volem ampliar la nostra massa social i especialment, un aspecte molt important, obrir el club a la ciutat i a la resta d’entitats esportives de L’Hospitalet”.

Santi Ballesté va recordar a tots que “L’Hospi és i ha estat l’entitat esportiva més important de la ciutat. No solament deu semblar-ho sinó que ha de ser-ho, ja que com diu el nostre himne: jugant a la pilota, d’un poble hem fet una ciutat”.

Si encara no has pogut recollir el teu carnet de soci de la temporada 2017-18 que des del passat mes d’agost llueix el logotip commemoratiu del 60º aniversari de l’entitat, pots passar a recollir-ho per les per les oficines o per les taquilles de l’Estadi Municipal Futbol L’Hospitalet en els dies de partit.